Oh, hello: je maandhoroscoop voor augustus 2024 is hier (2024)

Oh, hello: je maandhoroscoop voor augustus 2024 is hier (1)

Benieuwd naar je maandhoroscoop voor augustus 2024? Hier komt de kosmische chaos: augustus begint met Mercurius Retrograde! Als de maand begint, zitten we midden in het Leeuw-seizoen. Dit herinnert je eraan om je te richten op je persoonlijke doelen, ruimte in te nemen én jezelf te vieren.

De komende weken moedigen je aan om authentiek voor de dag te komen, je inner child te omarmen en tijd door te brengen met mensen en hobby's die je leuke kant naar boven halen.

Must read! Je maandhoroscoop voor augustus 2024 is hier

Voeg deze data alvast toe aan je agenda:

  • 4 augustus:Venus komt in Maagd
  • 4 augustus: Mercury Retrograde begint in Maagd
  • 4 augustus: Nieuwe maan in Leeuw
  • 14 augustus: Mercury Retrograde komt in Leeuw
  • 19 augustus: Volle maan in Waterman
  • 22 augustus: Zon komt in Maagd
  • 28 augustus: Mercury Retrograde eindigt in
  • 29 augustus: Venus komt in Weegschaal

Oké, je maandhoroscoop voor augustus 2024 dus. Je relaties krijgen meteen een wending als Venus in Leeuw op 2 augustus Uranus in Stier ramt. That's right. Je kunt excentrieke vreemden tegen het lijf lopen of uit het niets iets horen van een random persoon. Dit is een heerlijke dag om te experimenteren met een geliefde. Als je het gevoel hebt dat een relatie saai en done is, ben je misschien klaar om los te breken en verder te gaan.

Mercurius Retrograde begint in Maagd op 4 augustus, en dit zal zich manifesteren in de meest cliché manieren: gemiste oproepen, misverstanden, te laat voor meetings, en vervoer- en tech-problemen. Maak een back-up van je gegevens en wees niet bang om té veel te communiceren! Deze Mercury Retrograde duurt het grootste deel van de maand, eindigend op 28 augustus.

Op dezelfde dag komt Venus, de planeet van liefde en relaties, in Maagd. Kijk in de komende weken uit dat je niet te kritisch wordt. Onthoud dat – als het gaat om zaken van het hart – het de kleine dingen zijn die het verschil maken. Zoals: thuiskomen met vers gevouwen wasgoed, samen koken in de keuken of gezellig chillen op de bank. Op dezelfde dag neemt een Nieuwe Maan in Leeuw de hemel over. Deze Nieuwe Maan is een prachtig moment om nieuwe doelen voor jezelf te stellen en moedig achter wie en wat je verlangt aan te gaan.

Mercurius Retrograde

Op 7 augustus 'mengt' de Zon in Leeuw zich met Jupiter in Tweelingen, waardoor je wat aanzien krijgt. Mensen merken op wat jou uniek maakt, en je zou enkele gelukkige kansen kunnen krijgen simpelweg door jezelf te zijn! Dit is een energie die je vooruit helpt bij enkele van je doelen en support je kant op brengt. Neem een risico — het geluk is aan jouw zijde. Op dezelfde dag ontmoet Mercurius Retrograde in Maagd, Venus in Maagd. Dit kan een productieve dag zijn om op dezelfde golflengte te komen met iemand anders of om goed nieuws te horen.

Er is wat drama aan de hemel op 14 augustus wanneer Mars in Tweelingen samenkomt met Jupiter in Tweelingen. Deze energie zal zeker enkele ruzies veroorzaken, maar het is ook nuttig om je mening te uiten én op te komen voor wat je gelooft. Je kunt een groot risico nemen of met een geweldig idee komen dat je wilt nastreven. Let op voor ego flare-ups en kijk uit voordat je een sprong waagt! Op dezelfde dag verlaat Mercurius Retrograde Maagd en gaat 'ie achteruit naar Leeuw, wat je nostalgisch kan maken. Misschien overweeg je oude hobby's weer op te pakken, of projecten te hervatten die je op de lange baan had geschoven. Als je je creatief uitgeput voelt, vertrouw er dan op dat je tegen de tijd dat deze retrograde voorbij is, een golf van inspiratie zult krijgen! Een pauze kan nodig zijn voordat je verder kunt gaan.

Ascendant berekenen: weet jij al hoe dat moet? >

Frustratie

De meest frustrerende dag van je maandhoroscoop van augustus 2024 is 15 augustus, wanneer Mars in Tweelingen botst met Saturnus in Vissen. Mars wil vol gas geven, maar Saturnus wil dat je op de rem trapt. Dit kan aanvoelen als een energie van trekken en duwen, of misschien stuit je op onvoorziene obstakels. Verwacht niet dat je vandaag alles van je to-dolijst kunt afvinken. Op 18 augustus krijg je verrassend nieuws wanneer Mercurius Retrograde in Leeuw in botsing komt met Uranus in Stier. Dit brengt je terug naar 21 juli, de laatste keer dat Mercurius en Uranus in de lucht samenkwamen. Gesprekken kunnen verlichtend, schokkend of verontrustend aanvoelen. Je plannen kunnen vandaag ontsporen, dus probeer zo flexibel mogelijk te blijven.

Op dezelfde dag is er ook wat tijdelijke verlichting van Mercurius Retrograde wanneer de Zon en Mercurius op hetzelfde punt aan de hemel samenkomen. Je kunt eindelijk realiseren waar al deze verwarring en frustratie over ging, en je weet hoe je verder wilt gaan. Dit kan je ook helpen bij het vinden van oplossingen of het ervaren van een grote doorbraak. Venus en Jupiter, de twee gelukkigste planeten aan de hemel, ontmoeten elkaar ook vandaag. Mensen voelen zich optimistisch, vrijgevig en toegeeflijk. Ga gerust plezier maken, maar vier met mate!

Hete goedmaakseks

Op 19 augustus botst Jupiter in Tweelingen met Saturnus in Vissen. Je kunt enige teleurstelling ervaren of een reality check krijgen over je dromen. Saturnus houdt Jupiter in toom en vraagt: "Is dat plan echt duurzaam en realistisch?" Het kan tijd zijn om je doelen te verfijnen of zelfs terug te keren naar de tekentafel. Venus in Maagd staart op dezelfde dag Saturnus in Vissen aan, wat een melancholische energie in je hechte relaties brengt. Dit is niet de beste dag om je eeuwige liefde aan iemand te verklaren! Tijdelijke gevoelens van afwijzing, teleurstelling en eenzaamheid kunnen overheersen, of je moet misschien wat grenzen stellen. Er is diezelfde dag een Volle Maan in Waterman, plus de Zon in Leeuw botst met Uranus in Stier. Schok en verrassing zijn belangrijke thema's, en onder deze Volle Maan wordt belangrijke informatie onthuld. Je denkt misschien na over welke vriendschappen je vervulling brengen.

Welke sterrenbeelden passen niet bij elkaar? Deze combi's zijn blijkbaar een slechte match >

De Zon gaat op 22 augustus Maagd binnen, wat je helpt om georganiseerd te raken en een plan te maken voor de komende weken. Het Maagdseizoen brengt een drukke energie en je zult merken dat je to-dolijst steeds voller wordt. Beschouw dit als een kans om je dagelijkse gewoonten te verfijnen en te verbeteren, zodat je jezelf klaarstoomt voor succes. Je zult veel meer kunnen bereiken in een kortere tijd! Op dezelfde dag botst Venus in Maagd met Mars in Tweelingen, wat drama in je relaties kan veroorzaken. Conflicten en meningsverschillen kunnen opduiken en je kunt ervoor kiezen om een relatie te beëindigen. Aan de andere kant kan dit de passie en chemie tussen jou en een geliefde aanwakkeren, dus misschien ruzie je en heb je daarna hete goedmaakseks.

Aangename verrassingen en red flags

Mercurius in Leeuw vermengt zich de volgende dag, 23 augustus, met Mars in Tweelingen, waardoor je hoofd gevuld wordt met ideeën en inspiratie. Je bedenkt een plan om je doelen te bereiken, gesprekken verlopen snel en je bent klaar om actie te ondernemen. Op 27 augustus verschijnen er aangename surprises in je belangrijkste relaties wanneer Venus in Maagd samenkomt met Uranus in Stier. Je zou een verrassende uitnodiging kunnen ontvangen óf een intrigerende kans. Mijn advies: duw jezelf buiten je comfortzone, probeer nieuwe dingen uit en maak verbinding met nieuwe mensen.

Dit is jouw grootste afknapper in bed op basis van je sterrenbeeld >

Let op red flags op 28 augustus wanneer Venus in Maagd oog in oog staat met dromerige Neptunus in Vissen. Mensen zijn vandaag bezig met wat ze je laten zien, en het is gemakkelijk om een persoon of situatie te overromantiseren. Miscommunicatie kan plaatsvinden, vooral omdat Mercurius Retrograde vandaag eindigt. Terwijl Mercurius van richting verandert aan de hemel, maakt je communicatiecentrum een sprong. Je zou vandaag een openbaring kunnen hebben, maar geef jezelf een paar dagen om erover na te denken voordat je belangrijke beslissingen neemt of actie onderneemt.

Tot slot in je maandhoroscoop van augustus 2024: Venus, de planeet van relaties, betreedt op 29 augustus Weegschaal, een van haar favoriete tekens van de dierenriem. De komende weken brengen meer harmonie en geluk in al je connecties. Dit is een mooie tijd om te daten of quality time door te brengen met je partner. Je kunt het gevoel hebben dat je snel verliefd wordt wanneer Venus in Weegschaal samenwerkt met Pluto in Waterman op dezelfde dag. Dit kan intieme gesprekken op gang brengen. Interacties met anderen kunnen je een gevoel van kracht of transformatie geven.

Oh, hello: je maandhoroscoop voor augustus 2024 is hier (2024)
Top Articles
Three Secrets To Crispy Pickles, And A 'Lost Recipe' Found
Leslie Lugo | Avalon Music
Digitaler Geldbeutel fürs Smartphone: Das steckt in der ID Wallet-App
Gasbuddy Joliet
Weather On October 15
Ofw Pinoy Channel Su
Dr. med. Dupont, Allgemeinmediziner in Aachen
3rd Gen Acura TL Buyers’ Guide – Everything You Need to Know – Newparts.com
Love In The Air Ep 2 Eng Sub
Bank Of America Operating Hours Today
Precision Garage Door Long Island
Partyline Ads for Wednesday, September 11, 2024
Knock At The Cabin Showtimes Near Fat Cats Mesa
Machiavelli ‑ The Prince, Quotes & The Art of War
The Courier from Waterloo, Iowa
Point Click Care Cna Lo
What Times What Equals 82
Amanda Balionis makes announcement as Erica Stoll strides fairways with Rory McIlroy
Sinfuldeeds Pt 2
Learning Channel Senior Living
Kamala Harris, Donald Trump debate prompts major endorsem*nt, Fox News invitation for a 2nd face-off
Truist Business Checking: 2024 Review
Emma D'arcy Deepfake
What Is My Walmart Store Number
Birkenstock Footprints Lawrence Ks
Beachbodyondemand.com
Caliber Near Me
Uw Madison Mechanical Engineering Flowchart
Craigslist Columbia Sc Com
Zuercher Portal Inmates Kershaw County
How to Grow Boston Fern Plants Outside - Gardening Channel
Www Muslima Com
Basis Independent Brooklyn
Actionman23
Managementassistent directie Wonen
Ben Rickert Net Worth
Sdn Ohio State 2023
Walgreens Pharmacy On Jennings Station Road
Goose Band Setlists
North Bay Craigslist Jobs
Chloe Dicarlo
Projo Sports High School
O'reilly's In Mathis Texas
Fcs Punting Stats
Sinmiedoalban12
Busted Bell County
Petra Gorski Obituary
Cibo Tx International Kitchen Schertz Menu
About Data | Weather Underground
Houses and Apartments For Rent in Maastricht
Daniel 3 Nkjv
Latest Posts
Article information

Author: Arline Emard IV

Last Updated:

Views: 6486

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arline Emard IV

Birthday: 1996-07-10

Address: 8912 Hintz Shore, West Louie, AZ 69363-0747

Phone: +13454700762376

Job: Administration Technician

Hobby: Paintball, Horseback riding, Cycling, Running, Macrame, Playing musical instruments, Soapmaking

Introduction: My name is Arline Emard IV, I am a cheerful, gorgeous, colorful, joyous, excited, super, inquisitive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.